სახელმძღვანელოები / სახელმძღვანელო
ფილტრი
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
, . იჯარის და ლიზინგის აღრიცხვა და დაბეგვრა. გამომცემლობა „უნივერსალი“. 2014წ. .
, . კადრების მენეჯმენტი ტრანსპოტზე. სტუ-ს სარედაქციო საგამომცემლო საბჭო. 2007წ. .
, . კარიერების დაპროექტება. "ტექნიკური უნივერსიტეტი". 2012წ. CD-25/539.
. კატაბალახას Valeriana officinalis Lკულტივირების ტენოლოგიები. თბილისი, გ. ,,ენა და კულტურა" 24 გ. 2004წ. .
, , , , . კედლებისა და იატაკების მოპირკეთების ტექნოლოგია ხელოვნური და ბუნებრივი ქვის მასალებით. . 2006წ. .
კედლებისა და იატაკების მოპირკეთების ტექნოლოგია ხელოვნური და ბუნებრივი ქვის მასალებით. საგამომცემლო სახლი "ტექნიკური უნივერსიტეტი". 2006წ. 99940-57-12-X.
, , .. კედლებისა და იატაკების მოწყობის ტექნოლოგია ხელოვნური და ბუნებრივი ქვის მასალებით. სტუ, თბილისი. 2006წ. .
. კეთილდღეობა ყველასათვის (თარგმანი გერმანულიდან). “გრაალი” . 2011წ. ISBN 978-9941-9167-8-6 .
, . კვაბის პროდუქტების სასაქონლო ექსპერტიზა და სამართლებრივი საფუძვლები. სტუ ,,ტექნიკური სახლი”. 2017წ. თბილისი,447 გვ.
, . კვების და მაცივარ-დანადგარების რემონტი,მონტაჟი და დიაგნოსტიკა 34 გვ.. ტექნიკური უნივერსიტეტი. 2006წ. 99940-57-07-3.
კვების მანქანების გაანგარიშებისა და კონსტრუირების საფუძვლები. ტექნიკური უნივერსიტეტი. 2011წ. 978–9941–14–907–8.
, , , ., , , . კვების მრეწველობის საწარმოთა დაპროექტება. ტექნიკური უნივერსიტეტი. 2007წ. 978–99940–57–88–7.
, , , , . კვების პროდუქტების დამფასოებელ–შემფუთი ავტომატები. ტექნიკური უნივერსიტეტი. 2007წ. 978–9941–14–021–1.
. კვების პროდუქტების ზოგადი ტექნოლოგია. ”ტექნიკური უნივერსიტეტი”. 2002წ. 99928-944-1-6.
, . კვების პროდუქტების სასაქონლო ექსპერტიზა და სამართლებრივი საფუძვლები. სტუ. 2017წ. გვ.1-447.
, , . კვების პროდუქტების ტექნოლოგიისა და ექსპერტიზის მეთოდები და საშუალოებები. სტუ. 2013წ. .
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131