სახელმძღვანელოები / სახელმძღვანელო

ფილტრი

ფაკულტეტი/ინსტიტუტი:

დეპარტამენტები ვერ მოიძებნა

შეიყვანეთ სახელი: და გვარი:

ან

პირადი ნომერი: ან ამოირჩიეთ გამოქვეყნების თარიღი:
მოცემულ კატეგორიაში წარმოდგენილია:  20 ჩანაწერი /  2588 ჩანაწერიდან.


ძებნის განულება

თ. კაჭარავა. კატაბალახას Valeriana officinalis Lკულტივირების ტენოლოგიები. თბილისი, გ. ,,ენა და კულტურა" 24 გ. 2004წ. .

ი. ირემაშვილი, ზ. ეზუგბაია, ნ. მსხილაძე, ი. ირემაშვილი, ა. ეზუგბაია. კედლებისა და იატაკების მოპირკეთების ტექნოლოგია ხელოვნური და ბუნებრივი ქვის მასალებით. . 2006წ. .

ი. ირემაშვილი, ნ. მსხილაძე, ა. ეზუგბაია. კედლებისა და იატაკების მოპირკეთების ტექნოლოგია ხელოვნური და ბუნებრივი ქვის მასალებით. საგამომცემლო სახლი "ტექნიკური უნივერსიტეტი". 2006წ. 99940-57-12-X.

ზ. ეზუგბაია. კედლებისა და იატაკების მოწყობის ტექნოლოგია ხელოვნური და ბუნებრივი ქვის მასალებით. სტუ, თბილისი. 2006წ. .

ბ. გითოლენდია. კეთილდღეობა ყველასათვის (თარგმანი გერმანულიდან). “გრაალი” . 2011წ. ISBN 978-9941-9167-8-6 .

გ. დანელია, თ. ფალავანდიშვილი. კვაბის პროდუქტების სასაქონლო ექსპერტიზა და სამართლებრივი საფუძვლები. სტუ ,,ტექნიკური სახლი”. 2017წ. თბილისი,447 გვ.

გ. ბერუაშვილი, მ.სვანაძე. კვების და მაცივარ-დანადგარების რემონტი,მონტაჟი და დიაგნოსტიკა 34 გვ.. ტექნიკური უნივერსიტეტი. 2006წ. 99940-57-07-3.

გ. გუგულაშვილი, თ. მეგრელიძე, ზ. ჯაფარიძე, გ. გოლეთიანი. კვების მანქანების გაანგარიშებისა და კონსტრუირების საფუძვლები. ტექნიკური უნივერსიტეტი. 2011წ. 978–9941–14–907–8.

გ. გუგულაშვილი, თ. მეგრელიძე, ზ. ჯაფარიძე, გ. გოლეთიანი. კვების მრეწველობის საწარმოთა დაპროექტება. ტექნიკური უნივერსიტეტი. 2007წ. 978–99940–57–88–7.

გ. გუგულაშვილი, ზ. ჯაფარიძე, თ. მეგრელიძე, გ. გოლეთიანი, გ. ბერუაშვილი. კვების პროდუქტების დამფასოებელ–შემფუთი ავტომატები. ტექნიკური უნივერსიტეტი. 2007წ. 978–9941–14–021–1.

რ. გაფრინდაშვილი. კვების პროდუქტების ზოგადი ტექნოლოგია. ”ტექნიკური უნივერსიტეტი”. 2002წ. 99928-944-1-6.

გ. დანელია, თამარ ფალავანდიშვილი. კვების პროდუქტების სასაქონლო ექსპერტიზა და სამართლებრივი საფუძვლები. სტუ. 2017წ. გვ.1-447.

მ. ორმოცაძე. კვების პროდუქტების ტექნოლოგია. ტექნიკური უნივერსიტეტი. 2016წ. 9941206082.

მ. ორმოცაძე. კვების პროდუქტების ტექნოლოგია. ტექნიკური უნივერსიტეტი. 2016წ. 9941206082.

ვ. ფადიურაშვილი, ნ. ერემეიშვილი, ი. გარსევანიშვილი. კვების პროდუქტების ტექნოლოგიისა და ექსპერტიზის მეთოდები და საშუალოებები. სტუ. 2013წ. .

გ. ბერუაშვილი. კვების პროდუქტების წარმოებბის და სიცივის მიღების პროცესები და აპარატები. საქართველოს ტექნიკური უნივერსიტეტი. 2012წ. 978-9941-20-126-4.

ლ. ტაბატაძე. კვების პროდუქტთა ეკოლოგია. ტექნიკური უნივერსიტეტი. 2017წ. 978-9941-20-860-7.

ლ. ტაბატაძე. კვების პროდუქტტა ქიმია. ტექნიკური უნივერსიტეტი. 2017წ. ISBN 978-9941-20-738-9.

გ. ბერუაშვილი. კვების საწარმოების ტექნოლოგიური პროცესების ავტომატიზაციის საზომ-საკონტროლო ხელსაწყოები. საქართველოს ტექნიკური უნივერსიტეტი. 2015წ. 978-9941-20-550-7.

გ. ბერუაშვილი. კვების საწარმოთა ავტომატიზაცია II ნაწილი 118 გვ.. ტექნიკური უნივერსიტეტი. 2009წ. 978-9941-14-361-8.