სტატიები / საქართველოში გამოცემული

ფილტრი

ფაკულტეტი/ინსტიტუტი:

დეპარტამენტები ვერ მოიძებნა

შეიყვანეთ სახელი: და გვარი:

ან

პირადი ნომერი: ან ამოირჩიეთ გამოქვეყნების თარიღი:
მოცემულ კატეგორიაში წარმოდგენილია:  20 ჩანაწერი /  25124 ჩანაწერიდან.


ძებნის განულება

მ. მილაშვილი, ვ.მჭედლიშვილი. ყოფილი სამრეწველო შენობების და ტერიტორიების რეაქტივაციის საკითხი ქ.თბილისში. . სტუ. არქიტექტურისა და ქალაქთმშენებლობის თანამედროვე პრობლემები. სამეცნიერო-ტექნიკური ჟურნალი . 2011წ. #1. 2011წ. გვ. 42-49;.

თ. გიგოშვილი, ი. გურაბანიძე. ყოჩივარდას გორგლები. ფარმაკოპეის სტატია, თბილისი. 2014წ. .

თ. გიგოშვილი, ი. გურაბანიძე. ყოჩივარდას გორგლების თხევადი ექსტრაქტი. ფარმაკოპეის სტატია, თბილისი. 2014წ. .

მ. ცინცაძე. ყუათიანი საკვების ტექნოლოგია. თბილისის საერო ინსტ. "გაენათი", მოამბე, . 1997წ. .

ზ. ჯაფარიძე. ყურძნის გადამუშავების ტექნოლიგიური პროცესის სრულყოფა. სტუ-ს შრომები. თბილისი, . 2004წ. №2(452), გვ.72-74.

ზ. ჯაფარიძე, ქვირია დავით. ყურძნის დურდოს როტორული საწრეტის ამძრა ვის კინემატკური ანალიზი. სტუ, თბილისი,საერთა შორისო კონფერენციის მოხსენებები. 2003წ. გვ.150-154.

ზ. ჯაფარიძე, ქვირია დავითი, ჯიქია ზურაბ. ყურძნის დურდოს საწრეტის ვიბრაციული მუშა ორგანოს კინემატიკური ანალიზი. საქ. მეცნ. აკადემიის, ქუთაისის სამეცნიერო ცენტრის შრომები. თბილისი, “მეცნიერება”. 2004წ. გამოშ. Х1, გვ. 92-100.

გ. გრიგორაშვილი, მაჭავარიანი ვ., ფაღავა ი.. ყურძნის კლერტის უნარჩენო ტექნოლოგია და მიღებული პროდუქტების დახასიათება. აგრარული მეცნიერების პრობლემები, სამეცნიერო შრომათა კრებული. 2002წ. XIX.

ნ. ბაღათურია, ნ. ბეგიაშვილი. ყურძნის ღვინოების ნატურალობის მაჩვენებელი კრიტერიუმების შესახებ მცირე და საშუალო ბიზნესის განვითარების მიმართულებები . საერთაშორისო კონფერენცია მცირე და საშუალო ბიზნესის განვით. მიმართ. რეგიონ. ბათუმი. 2007წ. გვ. 586-592.

ქ. როყვა, ო. ქარჩავა, გ.აბზიანიძე, მ. მახარობლიძე. ყურძნის წარმოების მაღალი სამანქანო ტექნოლოგიის ენერგეტიკული შეფასება. აგრარული მევნიერების პრობლემები. 2006წ. ტ. XXXV.

გ. ვარშალომიძე, ვ. ხითარიშვილი, ნ. მაჭავარიანი, მ. ონიაშვილი. ყურძნის წარმოების ნარჩენების ექსტრაქტის კვლევა სატამპონაჟო ხსნარების შეკვრის საწყისის შესანელებლად. საქართველოს ნავთობი და გაზი. 2007წ. #20, გვ. 141–145.

ნ. ბეგიაშვილი, ნ. ბაღათურია. ყურძნის წვენის ქიმიური შედგენილობა საქართველოს დასავლეთ და აღმოსავლეთ საქართველოში. სსმმ აკადემიის "მოამბე". 2005წ. №14, გვ.62-63.

ნ. ბაღათურია, ნ.ბეგიაშვილი. ყურძნის წვენის ქიმიური შედგენილობა საქართველოს დასავლეთ და აღმოსავლეთ საქართველოში. სსმმ აკადემიის მოამბე. 2005წ. №14, გვ.62-63.

ნ. ბეგიაშვილი, ნ. ბაღათურია. ყურძნის წვენის ქიმიური შემადგენლობა დასავლეთ და აღმოსავლეთ საქართველოში . სსმმ აკადემიის "მოამბე". 2004წ. №14.

ნ. ბაღათურია, ნ. ბეგიაშვილი. ყურძნის წვენის ქიმიური შემადგენლობა დასავლეთ და აღმოსავლეთ საქართველოში . სსმმ აკადემიის . 2004წ. #14.

ე. ედიბერიძე, ლ. მოისწრაფიშვილი. ყურძნის წვნიანი კომპონენტების სტერილიზაციის რეჟიმების დადგენა. ,საქ. კვების მრეწ. სკი შრომათა კრებული, თბილისი. 2004წ. ტომი 7, გვ. 35-36.

კალატოზიშვილი ე., გოდაბრელიძე ა.. ყურძნის ჰიდროლაზური ფერმენტული კომპლექსის შესწავლა ღვინის ტექნოლოგიების სრულყოფის მიზნით. სსმმ აკადემიის მოამბე. 2003წ. ტომი 11, გვ. 50-53.

ე. კალატოზიშვილი. ყურძნის ჰიდროლიზური ფერმენტული კომპლექსის შესწავლა ღვინის ტექნოლოგიების სრულყოფის მიზნით. საქართველოს მენციერებათა აკადემიის `მოამბე. 2006წ. ტ. 11, გვ. 50-53.

ც. შილაკაძე, ბეგიაშვილი ნ. ბაღათურია ნ. ნანითაშვილი თ.. ყურძნისა და ღვინის პრო-ტეოლიზური ფერმენტების გამოკვლევა. ჟ. „აგრარულ- ეკონომიკური მეცნიერება და ტექოლოგიebi“. . 2012წ. N 3.

თ. ნანიტაშვილი, შილაკაძე ცისანა, ეჯიბია ლუიზა, ხოტივარი ბაბული. ყურძნისა და ღვინის ცილების იზოელექტრული წერტილების გამოკვლევა. სსმმ აკადემიის მოამბე. 2006წ. #15.