სტატიები / საქართველოში გამოცემული

ფილტრი

ფაკულტეტი/ინსტიტუტი:

დეპარტამენტები ვერ მოიძებნა

შეიყვანეთ სახელი: და გვარი:

ან

პირადი ნომერი:

მოცემულ კატეგორიაში წარმოდგენილია:  20 ჩანაწერი /  21728 ჩანაწერიდან.


ძებნის განულება

რ. გოგალაძე, ყიფიანი დ. ერთმალიანი მრავალტალღიანი საფრის გაანგარიშება გარსების სახსრული შეერთებისას. მეცნიერება და ტექნოლოგიები. 2009წ. №1-3 2009 გვ 60–63 ISSN 0130-7061.

ვ. ზვიადაური. ვიბრაცია, მისი მეტამორფოზები და მართვა. . მეცნიერება და ტექნოლოგიები. . 2008წ. №3.

რ. გოგალაძე, ალიხანაშვილი მ. ზედაპირების პირობითი კლასიფიკაცია პოზიციური ამოცანები კატალანის ზედაპირებზე. სტუ შრომები მართვის ავტომატიზირებული სისტემები. 2006წ. №1(6),2006 გვ .151-158 ISSN 1512-3979.

ნ. ალხანაშვილი, ზაუტაშვილი დალი. თბომტარის ტემპერატურის ოპტიმიზაცია ქონდარის და პიტნის ხელოვნური შრობისას. საქართველოს კვების მრეწველობის ს/კ ინსტიტუტის შრომები. 2004წ. ტომი 7, გვ.27.

ნ. ბოკუჩავა, ლ. ბოკუჩავა, დ. ჯინჭარაძე. თმის დასაბანი საშუალება ”ბალზამის” მიღება და შესწავლა. საქ. მეცნ. აკად. ყოველთვიური სამეცნიერო-რეფერირებული ჟურნალი ”მეცნიერება და ტექნოლოგიები”, . 2006წ. №7-9,თბილისი, გვ. 92-95.

ნ. კოდუა. კ.მაღრაძე, თ. მიქიაშვილი. TotalHydropower Potential of Southern Caucasus and its prospects. სამეცნიერო ტექნიკური ჟურნალი ,,ჰიდროინჟინერია'. 2007წ. ISSN1512-410X.. . 2007წ. .

რ. გოგალაძე, ბიბილური მ. კიდეების გასწვრივ განაწილებული მომენტებით დატვირთულ კონტურზე თავისუფლად დაყრდნობილი დახრილი ცილინდრული ზედაპირი. მეცნიერება და ტექნოლოგიები. 2006წ. №1-3, 2006, ISSN 0130-7061, გვ .74-77.

ნ. ალხანაშვილი, ზაუტაშვილი დალი. კიფერის თესლნერგის მსხლიდან ჩირის წარმოების ტექნოლოგია. საქართველოს კვების მრეწველობის ს/კ ინსტიტუტის შრომები. 2004წ. ტომი 7, გვ. 85.

ნ. ალხანაშვილი, ზაუტაშვილი დალი. კონდუქციური მეთოდით სოიოს შროტის შრობის პროცესის გამოკვლევა. “მეცნიერება და ტექნოლოგიები”, საქართველოს მეცნიერებათა აკადემიის ყოველთვიური სამეცნიერო-რეფერირებული ჟურნალი, ქ. თბილისი,. 2004წ. II კრებული, # 4-6,გვ.109.

მ. კაშიბაძე, გ.სურგულაძე,მ.ოხანაშვილი, ხ.ქრისტეშიაშვილი . მარკეტინგული პროცესების მოდელირება და ანალიზი UML დიაგრამებით და პეტრის ფერადი ქსელებით. . სტუ.შრ.კრ ,,მართვია ავტომატიზებული სისტემები". 2011წ. #1(10) 456-459.

ნ. ალხანაშვილი, ზაუტაშვილი დალი. მშრალი და შემშრალი უსუპის და ცერეცოს ხარისხის მახასიათებლები. სსმმ აკადემიის მოამბე. 2008წ. ტომი 21.

ნ. ალხანაშვილი, ზაუტაშვილი დალი. მშრალი სანელებელ-არომატული პროდუქციის სამრეწველო წარმოების შესახებ . სსმმ აკადემიის მოამბე. 2003წ. №12, გვ.138.

ნ. ალხანაშვილი, ზაუტაშვილი დალი. მშრალი უსუპის და ცერეცოს სამრეწველო წარმოების ტექნოლოგია. პერიოდული სამეცნიერო ჟურნალი “ინტელექტი” თბილისი . 2007წ. #3 (29),.

ნ. ალხანაშვილი, ზაუტაშვილი დალი. ნედლი უსუპი და ცერეცო როგორც შრობის ობიექტი. სსმმ აკადემიის მოამბე. 2008წ. ტომი 21.

ზ. კოვზირიძე, ნ. ნიჟარაძე, გ. ტაბატაძე, ე. ნიკოლეიშვილი, ზ. მესტვირიშვილი, დარახველიძე ნინო. ნიტროალუმინთერმული პროცესებით სიალონების მიღება. საქართველოს კერამიკოსთა ასოციაციის ჟურნალი “კერამიკა. 2014წ. ” # 2 (32), გვ. 23-31.

ლ. ხვედელიძე. პრივატიაზცია განათლების სისტემაში – ჯერ გავარკვიოთ, რისი მესაკუთრე უნდა იყოს სახელმწიფო . საერთაშორისო სამეცნიერო-პოპულარული ჟურნალი „მაკრო–მიკრო ეკონომიკა“. 1999წ. N 7–8, თბ., გვ 34-35, 82.

რ. ოთინაშვილი, ბაგრატიონი გ.,. საინფორმაციო ტექნოლოგიების როლი ბიზნესის განვითარებაში . საქართველოს ტექნიკური უნივერსტიტეტის სამეცნიერო შრომების კრებული. 2011წ. #2, (480), გვ.; .

ნ. ალხანაშვილი, ზაუტაშვილი დალი. სამეცნ.კვლევთი მუშაობის ანგარიში დავალებაზე 5.04 “დამუშავდეს ადგილობრივი ნედლეულის ბაზაზე არმიის, ტურისტების და სპეცექსპედიციებისთვის ახალი სახის სწრაფად მოსამზადებელი მაღალი კვებითი ღირებულების მქონე კონცენტრატები და მათო სამრეწველო წარმოების ტექნოლოგიები. “. საქართველოს სოფლის მეურნეობის მეცნიერებათა აკა-დემია. კვების მრეწველობის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტი. 2007წ. .

მ. მელაძე, მ. მელაძე, თუთარაშვილი მ. , ცერცვაძე შ. . სამცხე - ჯავახეთის მაღალმთიან აგროკლიმატურ პირობებში პერსპექტიული აგროკულტურების გავრცელების შესაძლებლობა . გამომცემლობა თსუ, საქართველოს გეოგრაფია. 2003წ. N2, გვ. 81-84.

ნ. ალხანაშვილი, ზაუტაშვილი დალი. საშრობი დანადგარები გარეული ხილის გასაშრობად. “მწვანე დედამიწა”, ენერგეტიკული ფორუმი, შრომათა კრებული, ქ. თბილისი . 2003წ. გვ.122..