სტატიები / საქართველოში გამოცემული

ფილტრი

ფაკულტეტი/ინსტიტუტი:

დეპარტამენტები ვერ მოიძებნა

შეიყვანეთ სახელი: და გვარი:

ან

პირადი ნომერი: ან ამოირჩიეთ გამოქვეყნების თარიღი:
მოცემულ კატეგორიაში წარმოდგენილია:  20 ჩანაწერი /  26230 ჩანაწერიდან.


ძებნის განულება

ზ. ხასაია. ღვთაებრივი პლატონი!. გამომცემლობა Carpe diem, პლატონი. ფედონი.. 2016წ. gv. 3-10.

ქ. გიორგობიანი. ღვთის შვილები, რომელთათვის დაფნის გვირგვინი არსად მზადდება. სტუ. საქ. განათ. მეცნ. აკადემიის ჟურნალ "მოამბის" დამატება. 2006წ. N8. გვ. 47-56.

ჟ. წიკლაური-შენგელია, ოზბეთელაშვილი ნ.. ღვთისა და ერის სათნო პიროვნება. ჟურნ. ”ეკონომიკა” . 2002წ. 12.

ჟ. წიკლაური-შენგელია, ნ. ოზბეთელაშვილი. ღვთისა და ერის სათნო პიროვნება. ჟურნ. ”ეკონომიკა”. 2002წ. №12, .

ლ. ლურსმანაშვილი. ღვთისმსახურთა შესამოსელის ფერები. ფერთა სიმბოლიკა. პერიოდული სამეცნიერო ჟურნალი "ინტელექტი". 2006წ. N1(24), 70-72გვ..

. ღვთისმშობლის სარტყელი და საქართველო. ქრისტიანული კვლევის საერთაშორისო ცენტრის სამეცნიერო ჟურნალი "ლოგოსი". 2014წ. N 8, 104-110, თბილისი.

ზ. გელიაშვილი, გ. დათუკიშვილი, ნ.შაყულაშვილი, ი. ჭანტურია, მ. ხომასურიძე. ღვინის დავარგება ლექზე. GEORGIAN ENGINEERING NEWS. 2015წ. №2, Vol.74 , p.80-86.

კალატოზიშვილი ე., გოგიტიძე ი.. ღვინის კომპლექსური ბიოპოლიმერების მჟავური ჰიდროლიზის ოპტიმალური პორობების დამუშავება. სსმმ აკადემიის მოამბე. 2003წ. ტომი 11, გვ. 56-59.

მ. სირაძე, ი.გოგსაძე,, ი. ბერძენიშვილი. ღვინის ლექების კვლევა და გაწმენდა ბუნებრივი და სინთეზური ადსორბენტებით. საქართველოს ქიმიური ჟურნალი. . 2009წ. თბილისი. N1.

ა. დიდიძე, მ. სირაძე, ი. გოქსაძე, მ. ბექაური. ღვინის ლექების კვლევა და გაწმენდა ბუნებრივი და სინთეზური ადსორბენტებით. საქართველოს ქიმიური ჟურნალი. 2009წ. №1б 77-78 გვ.

გ. გრიგორაშვილი, მაჭავარიანი ვ., ფაღავა ი.. ღვინის ლექის კომპლექსური გადამუშავების ტექნოლოგიური მეთოდი და ცილის პრეპარატების ქიმიური-შემადგენლობა. აგრარული მეცნიერების პრობლემები, სამეცნიერო შრომათა კრებული. 2002წ. XIX.

თ. ნანიტაშვილი, ზ. ბახტაძე. ღვინის პეპტიდების ამინომჟავური შედგენილობის გამოკვლევა. სსმმ აკადემიის მოამბე. 2004წ. #13.

მ. ფირანაშვილი. ღვინის ტურიზმის განვითარების ტენდენციები მსოფლიოში და მისი პერსპექტივები საქართველოში. ბათუმი, II საერთაშორისო სამეცნიერო–პრაქტიკული კონფერენცია ''ტურიზმი: ეკონომიკა და ბიზნესი". შრომების კრებული. 2011წ. ISBN 978-9941-17-315-8; გვ. 482-485.

გულიაშილი მ., ხოსიტაშვილი მ., გოცირიძე ო.. ღვინის ფალსიფიკაციის დადგენის ზოგიერთი პირობები. მცირე და საშუალო ბიზნესის განვითარების მიმართულებები რეგიონების აგროსამრეწველო სექტორში. შრომათა კრებული, ბათუმი. 2007წ. .

გ. ბიბილეიშვილი. ღვინის ფინიშური სტერილური ფილტრაციის მემბრანული ტექნოლოგია და მემბრანული დანადგარი. საქართველოს ქიმიური ჟურნალი #9(4), 2009. 2009წ. გვ. 341-344.

მ. სირაძე, ი. გოქსაძე, ი.ბერძენიშვილი . ღვინის წარმოების ნარჩენების გამოყენება ცხი-მზეთოვან მრეწველობაში . საქართველოს მეცნიერებათა ეროვნული აკადემიის მაცნ. 2009წ. თბილისი. N1.

ა. დიდიძე, მ. სირაძე, ი. გოქსაძე, მ. ბექაური, ი. ბერძენიშვილი. ღვინის წარმოების ნარჩენების გამოყენება ცხიმზეთოვან მრეწველობაში. საქ. მეცნიერებათა ეროვნული აკადემიის მაცნე. 2009წ. №1, 117 გვ..

ნ. მამფორია. ღვინო და მეღვინეობა საქართველოში-კულტურული მემკვიდრეობა და ბიზნეს-წყარო. საქ. ტექნიკური უნივერსიტეტი. სოციალური ეკონომიკა . 2013წ. №3 გვ. 80-87.

თ. ქობლიანიძე, კახაბერ ჯაყელი, ნუციკო მჭედლიშვილი. ღვინო და ღვინის ტურიზმი, როგორც ტერიტორიის ბრენდინგის უმნიშვნელოვანესი კომპონენტი. II საერთაშორისო კონფერენცია „ საზღვაო ინდუსტრიის ინოვაციური გამოწვევები: საზღვაო ტრანსპორტი, საინჟინრო ტექმოლოგიები, ლოჯისტიკა, ტურიზმი“ შრომათა კრებული. 2016წ. გვ.152-157.

მ. კილაძე. ღვინოების ამინომჟავური პროფილი აირქრომატოგრაფიული გაზომვების მიხედვით. საქართველოს საინჟნრო სიახლენი. 2017წ. N1 გვ. 158-160.