სტატიები / საქართველოში გამოცემული

ფილტრი

ფაკულტეტი/ინსტიტუტი:

დეპარტამენტები ვერ მოიძებნა

შეიყვანეთ სახელი: და გვარი:

ან

პირადი ნომერი: ან ამოირჩიეთ გამოქვეყნების თარიღი:
მოცემულ კატეგორიაში წარმოდგენილია:  20 ჩანაწერი /  26243 ჩანაწერიდან.


ძებნის განულება

ა. დიდიძე, მ. სირაძე, ი. გოქსაძე, მ. ბექაური. ღვინის ლექების კვლევა და გაწმენდა ბუნებრივი და სინთეზური ადსორბენტებით. საქართველოს ქიმიური ჟურნალი. 2009წ. №1б 77-78 გვ.

გ. გრიგორაშვილი, მაჭავარიანი ვ., ფაღავა ი.. ღვინის ლექის კომპლექსური გადამუშავების ტექნოლოგიური მეთოდი და ცილის პრეპარატების ქიმიური-შემადგენლობა. აგრარული მეცნიერების პრობლემები, სამეცნიერო შრომათა კრებული. 2002წ. XIX.

თ. ნანიტაშვილი, ზ. ბახტაძე. ღვინის პეპტიდების ამინომჟავური შედგენილობის გამოკვლევა. სსმმ აკადემიის მოამბე. 2004წ. #13.

მ. ფირანაშვილი. ღვინის ტურიზმის განვითარების ტენდენციები მსოფლიოში და მისი პერსპექტივები საქართველოში. ბათუმი, II საერთაშორისო სამეცნიერო–პრაქტიკული კონფერენცია ''ტურიზმი: ეკონომიკა და ბიზნესი". შრომების კრებული. 2011წ. ISBN 978-9941-17-315-8; გვ. 482-485.

გულიაშილი მ., ხოსიტაშვილი მ., გოცირიძე ო.. ღვინის ფალსიფიკაციის დადგენის ზოგიერთი პირობები. მცირე და საშუალო ბიზნესის განვითარების მიმართულებები რეგიონების აგროსამრეწველო სექტორში. შრომათა კრებული, ბათუმი. 2007წ. .

გ. ბიბილეიშვილი. ღვინის ფინიშური სტერილური ფილტრაციის მემბრანული ტექნოლოგია და მემბრანული დანადგარი. საქართველოს ქიმიური ჟურნალი #9(4), 2009. 2009წ. გვ. 341-344.

მ. სირაძე, ი. გოქსაძე, ი.ბერძენიშვილი . ღვინის წარმოების ნარჩენების გამოყენება ცხი-მზეთოვან მრეწველობაში . საქართველოს მეცნიერებათა ეროვნული აკადემიის მაცნ. 2009წ. თბილისი. N1.

ა. დიდიძე, მ. სირაძე, ი. გოქსაძე, მ. ბექაური, ი. ბერძენიშვილი. ღვინის წარმოების ნარჩენების გამოყენება ცხიმზეთოვან მრეწველობაში. საქ. მეცნიერებათა ეროვნული აკადემიის მაცნე. 2009წ. №1, 117 გვ..

ნ. მამფორია. ღვინო და მეღვინეობა საქართველოში-კულტურული მემკვიდრეობა და ბიზნეს-წყარო. საქ. ტექნიკური უნივერსიტეტი. სოციალური ეკონომიკა . 2013წ. №3 გვ. 80-87.

თ. ქობლიანიძე, კახაბერ ჯაყელი, ნუციკო მჭედლიშვილი. ღვინო და ღვინის ტურიზმი, როგორც ტერიტორიის ბრენდინგის უმნიშვნელოვანესი კომპონენტი. II საერთაშორისო კონფერენცია „ საზღვაო ინდუსტრიის ინოვაციური გამოწვევები: საზღვაო ტრანსპორტი, საინჟინრო ტექმოლოგიები, ლოჯისტიკა, ტურიზმი“ შრომათა კრებული. 2016წ. გვ.152-157.

მ. კილაძე. ღვინოების ამინომჟავური პროფილი აირქრომატოგრაფიული გაზომვების მიხედვით. საქართველოს საინჟნრო სიახლენი. 2017წ. N1 გვ. 158-160.

მ. კილაძე. ღვინოებში ამინების განსაზღვრის მაღალეფექტური თხევადი ქრომატოგრაფიის მეთოდი. საქართველოს საინჟინრო სიახლენი. 2016წ. Vol. 16. N 1 გვ. 105-107.

ზაკალაშვილი გ., შათირიშვილი ი,. ღვინოებში ფიტოპორმინების შედგენილობის კვლევა, თხელფენოვანი ქრომატოგრაფიის გამოყენებით. აგრარული მეცნიერების პრობლემები,. 2005წ. სამეცნიერო შრომათა კრებული XXX, გვ. 58-88.

მ. კილაძე. ღვინომასალების აქროლადი კომპონენტების ქრომადისტილაციური მეთოდი. საქართველოს საინჟინრო სიახლენი. 0წ. N1 გვ. 111-113.

ი. შათირიშვილი, შათირიშვილი შ.ი; მახაშვილი ქ.ა; ლომთაძე ც.გ; კილაძე მ.თ;. ღვინომასალების აქროლადი კომპონენტების ქრომადისტილიაციური მეთოდი. . 2015წ. №1 (ტ.73) 2015, გვ. 111-113.

ქ. მახაშვილი, შათირიშვილი შ.ი., ლომთაძე ც.გ., კილაძე მ.თ., შათირიშვილი ი.შ.. ღვინომასალების აქროლადი კომპონენტების ქრომადისტილიაციური მეთოდი. Georgian Engineering News. 2015წ. №1, გვ.111-113.

ე. მიდელაშვილი, რ. ქსოვრელი, ა. დიდებულიძე, ნ. ქსოვრელი. ღვინომასალების დასამუშავებელი ვიბრაციული დანადგარი. საქართველოს სოფლის მეურნეობის მეცნიერებათა აკადემიის „მოამბე“. 2002წ. ტ. #10. თბილისი. გვ. 225-232.

თ. ცინცაძე, ა. სარიშვილი, ი. ლაზარიშვილი, გ. ჩიქობავა. ღვიძლის უკმარისობის ექსპერიმენტული ფარმაკოლოგიური მოდელები. მიმოხილვა.. საქართველოს მეცნიერებათა მაცნე. ბიოლოგიის სერია . 2005წ. №4. ტ.31. გვ.593-600.

მ. მელქაძე, ა.ქურდიანი. ღია არენების პრობლემების განხილვა ანტიკური და თანამედროვე ეპოქების პარალელური ანალიზის კონტექსტში. სტუ ჟურნალი „განათლება“ . 2012წ. # 1(4); 214-218.

. ღია არხების გაწმენდის სამანქანო ტექნოლოგიის დამუშავება. სსიპ საქართველოს ტექნიკური უნივერსიტეტის ც. მირცხულავას სახელობის წყალთა მეურნეობის ინსტიტუტის სამეცნიერო შრომათა კრებული #70. 2015წ. გამოცემის #70, გვ. 144-147.