სტატიები / საქართველოში გამოცემული

ფილტრი

ფაკულტეტი/ინსტიტუტი:

დეპარტამენტები ვერ მოიძებნა

შეიყვანეთ სახელი: და გვარი:

ან

პირადი ნომერი: ან ამოირჩიეთ გამოქვეყნების თარიღი:
მოცემულ კატეგორიაში წარმოდგენილია:  20 ჩანაწერი /  26230 ჩანაწერიდან.


ძებნის განულება

მ. შონია. ყოფიერებაში ადამიანის ადგილის საკითხისათვის (ნორმატიულისა და ფაქტიურის, ასევე ზოგადის, განსაკუთრებულისა და კერძოს ასპექტით)). საქართველოს განათლების მეცნიერებათა აკადემიის ჟ.„მოამბის“ დამატება, შრომები. 2009წ. 13, 229-232.

მ. შონია. ყოფიერებაში ადამიანის ადგილის საკითხისათვის (ღვთის ხატებისა და მსგავსების კუთხით). საქართველოს განათლების მეცნიერებათა აკადემიის ჟ.„მოამბის“ დამატება, შრომები. 2009წ. 13, გვ. 226-229.

ჟ. ვარძელაშვილი. ყოფითი ,,წყალი” - ენის ფაქტი და კულტურის მოვლენა. საქართველოს პედაგოგიურ მეცნიერებათა აკადემიის მაცნე, თბ.. 2010წ. გვ. 92-96.

ვ. მჭედლიშვილი, მ.მილაშვილი. ყოფილი სამრეწველო შენობების და ტერიტორიების რეაქტივაციის საკითხი ქ. თბილისში.. საქართველოს ტექნიკური უნივერსიტეტი. არქიტექტურისა და ქალაქთმშენებლობის თანამედროვე პრობლემები. სამეცნიერო -ტექნიკური ჟურნალი. 2011წ. #1. 42-49 გვ.

მ. მილაშვილი, ვ.მჭედლიშვილი. ყოფილი სამრეწველო შენობების და ტერიტორიების რეაქტივაციის საკითხი ქ.თბილისში. . სტუ. არქიტექტურისა და ქალაქთმშენებლობის თანამედროვე პრობლემები. სამეცნიერო-ტექნიკური ჟურნალი . 2011წ. #1. 2011წ. გვ. 42-49;.

თ. გიგოშვილი, ი. გურაბანიძე. ყოჩივარდას გორგლები. ფარმაკოპეის სტატია, თბილისი. 2014წ. .

თ. გიგოშვილი, ი. გურაბანიძე. ყოჩივარდას გორგლების თხევადი ექსტრაქტი. ფარმაკოპეის სტატია, თბილისი. 2014წ. .

მ. ცინცაძე. ყუათიანი საკვების ტექნოლოგია. თბილისის საერო ინსტ. "გაენათი", მოამბე, . 1997წ. .

ზ. ჯაფარიძე. ყურძნის გადამუშავების ტექნოლიგიური პროცესის სრულყოფა. სტუ-ს შრომები. თბილისი, . 2004წ. №2(452), გვ.72-74.

ზ. ჯაფარიძე, ქვირია დავით. ყურძნის დურდოს როტორული საწრეტის ამძრა ვის კინემატკური ანალიზი. სტუ, თბილისი,საერთა შორისო კონფერენციის მოხსენებები. 2003წ. გვ.150-154.

ზ. ჯაფარიძე, ქვირია დავითი, ჯიქია ზურაბ. ყურძნის დურდოს საწრეტის ვიბრაციული მუშა ორგანოს კინემატიკური ანალიზი. საქ. მეცნ. აკადემიის, ქუთაისის სამეცნიერო ცენტრის შრომები. თბილისი, “მეცნიერება”. 2004წ. გამოშ. Х1, გვ. 92-100.

გ. გრიგორაშვილი, მაჭავარიანი ვ., ფაღავა ი.. ყურძნის კლერტის უნარჩენო ტექნოლოგია და მიღებული პროდუქტების დახასიათება. აგრარული მეცნიერების პრობლემები, სამეცნიერო შრომათა კრებული. 2002წ. XIX.

ნ. ბაღათურია, ნ. ბეგიაშვილი. ყურძნის ღვინოების ნატურალობის მაჩვენებელი კრიტერიუმების შესახებ მცირე და საშუალო ბიზნესის განვითარების მიმართულებები . საერთაშორისო კონფერენცია მცირე და საშუალო ბიზნესის განვით. მიმართ. რეგიონ. ბათუმი. 2007წ. გვ. 586-592.

ქ. როყვა, ო. ქარჩავა, გ.აბზიანიძე, მ. მახარობლიძე. ყურძნის წარმოების მაღალი სამანქანო ტექნოლოგიის ენერგეტიკული შეფასება. აგრარული მევნიერების პრობლემები. 2006წ. ტ. XXXV.

გ. ვარშალომიძე, ვ. ხითარიშვილი, ნ. მაჭავარიანი, მ. ონიაშვილი. ყურძნის წარმოების ნარჩენების ექსტრაქტის კვლევა სატამპონაჟო ხსნარების შეკვრის საწყისის შესანელებლად. საქართველოს ნავთობი და გაზი. 2007წ. #20, გვ. 141–145.

ნ. ბაღათურია. ყურძნის წვენის ქიმიური შედგენილობა საქართველოს დასავლეთ და აღმოსავლეთ საქართველოში. სსმმ აკადემიის "მოამბე". 2005წ. №14, გვ.62-63.

ნ. ბაღათურია, ნ.ბეგიაშვილი. ყურძნის წვენის ქიმიური შედგენილობა საქართველოს დასავლეთ და აღმოსავლეთ საქართველოში. სსმმ აკადემიის მოამბე. 2005წ. №14, გვ.62-63.

ნ. ბაღათურია. ყურძნის წვენის ქიმიური შემადგენლობა დასავლეთ და აღმოსავლეთ საქართველოში . სსმმ აკადემიის "მოამბე". 2004წ. №14.

ნ. ბაღათურია, ნ. ბეგიაშვილი. ყურძნის წვენის ქიმიური შემადგენლობა დასავლეთ და აღმოსავლეთ საქართველოში . სსმმ აკადემიის . 2004წ. #14.

ე. ედიბერიძე, ლ. მოისწრაფიშვილი. ყურძნის წვნიანი კომპონენტების სტერილიზაციის რეჟიმების დადგენა. ,საქ. კვების მრეწ. სკი შრომათა კრებული, თბილისი. 2004წ. ტომი 7, გვ. 35-36.