სტატიები / საქართველოში გამოცემული

ფილტრი

ფაკულტეტი/ინსტიტუტი:

დეპარტამენტები ვერ მოიძებნა

შეიყვანეთ სახელი: და გვარი:

ან

პირადი ნომერი: ან ამოირჩიეთ გამოქვეყნების თარიღი:
მოცემულ კატეგორიაში წარმოდგენილია:  20 ჩანაწერი /  26243 ჩანაწერიდან.


ძებნის განულება

ზ. ჯაფარიძე, ქვირია დავით. ყურძნის დურდოს როტორული საწრეტის ამძრა ვის კინემატკური ანალიზი. სტუ, თბილისი,საერთა შორისო კონფერენციის მოხსენებები. 2003წ. გვ.150-154.

ზ. ჯაფარიძე, ქვირია დავითი, ჯიქია ზურაბ. ყურძნის დურდოს საწრეტის ვიბრაციული მუშა ორგანოს კინემატიკური ანალიზი. საქ. მეცნ. აკადემიის, ქუთაისის სამეცნიერო ცენტრის შრომები. თბილისი, “მეცნიერება”. 2004წ. გამოშ. Х1, გვ. 92-100.

გ. გრიგორაშვილი, მაჭავარიანი ვ., ფაღავა ი.. ყურძნის კლერტის უნარჩენო ტექნოლოგია და მიღებული პროდუქტების დახასიათება. აგრარული მეცნიერების პრობლემები, სამეცნიერო შრომათა კრებული. 2002წ. XIX.

ნ. ბაღათურია, ნ. ბეგიაშვილი. ყურძნის ღვინოების ნატურალობის მაჩვენებელი კრიტერიუმების შესახებ მცირე და საშუალო ბიზნესის განვითარების მიმართულებები . საერთაშორისო კონფერენცია მცირე და საშუალო ბიზნესის განვით. მიმართ. რეგიონ. ბათუმი. 2007წ. გვ. 586-592.

ქ. როყვა, ო. ქარჩავა, გ.აბზიანიძე, მ. მახარობლიძე. ყურძნის წარმოების მაღალი სამანქანო ტექნოლოგიის ენერგეტიკული შეფასება. აგრარული მევნიერების პრობლემები. 2006წ. ტ. XXXV.

გ. ვარშალომიძე, ვ. ხითარიშვილი, ნ. მაჭავარიანი, მ. ონიაშვილი. ყურძნის წარმოების ნარჩენების ექსტრაქტის კვლევა სატამპონაჟო ხსნარების შეკვრის საწყისის შესანელებლად. საქართველოს ნავთობი და გაზი. 2007წ. #20, გვ. 141–145.

ნ. ბაღათურია. ყურძნის წვენის ქიმიური შედგენილობა საქართველოს დასავლეთ და აღმოსავლეთ საქართველოში. სსმმ აკადემიის "მოამბე". 2005წ. №14, გვ.62-63.

ნ. ბაღათურია, ნ.ბეგიაშვილი. ყურძნის წვენის ქიმიური შედგენილობა საქართველოს დასავლეთ და აღმოსავლეთ საქართველოში. სსმმ აკადემიის მოამბე. 2005წ. №14, გვ.62-63.

ნ. ბაღათურია. ყურძნის წვენის ქიმიური შემადგენლობა დასავლეთ და აღმოსავლეთ საქართველოში . სსმმ აკადემიის "მოამბე". 2004წ. №14.

ნ. ბაღათურია, ნ. ბეგიაშვილი. ყურძნის წვენის ქიმიური შემადგენლობა დასავლეთ და აღმოსავლეთ საქართველოში . სსმმ აკადემიის . 2004წ. #14.

ე. ედიბერიძე, ლ. მოისწრაფიშვილი. ყურძნის წვნიანი კომპონენტების სტერილიზაციის რეჟიმების დადგენა. ,საქ. კვების მრეწ. სკი შრომათა კრებული, თბილისი. 2004წ. ტომი 7, გვ. 35-36.

კალატოზიშვილი ე., გოდაბრელიძე ა.. ყურძნის ჰიდროლაზური ფერმენტული კომპლექსის შესწავლა ღვინის ტექნოლოგიების სრულყოფის მიზნით. სსმმ აკადემიის მოამბე. 2003წ. ტომი 11, გვ. 50-53.

ე. კალატოზიშვილი. ყურძნის ჰიდროლიზური ფერმენტული კომპლექსის შესწავლა ღვინის ტექნოლოგიების სრულყოფის მიზნით. საქართველოს მენციერებათა აკადემიის `მოამბე. 2006წ. ტ. 11, გვ. 50-53.

ც. შილაკაძე, ბეგიაშვილი ნ. ბაღათურია ნ. ნანითაშვილი თ.. ყურძნისა და ღვინის პრო-ტეოლიზური ფერმენტების გამოკვლევა. ჟ. „აგრარულ- ეკონომიკური მეცნიერება და ტექოლოგიebi“. . 2012წ. N 3.

თ. ნანიტაშვილი, შილაკაძე ცისანა, ეჯიბია ლუიზა, ხოტივარი ბაბული. ყურძნისა და ღვინის ცილების იზოელექტრული წერტილების გამოკვლევა. სსმმ აკადემიის მოამბე. 2006წ. #15.

ლ. კოტორაშვილი, ბაღათურია ნუგზარ, ბეგიაშვილი ნანული, ორმოცაძე მედეა, ბაღათურია ბექა. ყურძნისაგან ნატურალური საღებავების მიღების რაციონალური ტექნოლოგია. ჟურნალი აგრარული ეკონომიკური მეცნიერება და ტექნოლოგია. 2011წ. №1, (10). გვ. 47.

ნ. ბაღათურია, ნ. ბეგიაშვილი, ბ. ბაღათურია, მ. ორმოცაძე. ყურძნისაგან ნატურალური საღებავების მიღების რაციონალური ტექნოლოგია. ჟ. "აგრარული ეკონომიკური მეცნიერება და ტექნოლოგია", თბილისი.. 2011წ. №1.

ნ. ბოლქვაძე, მ. ცინცაძე; ნ.მგელაძე; რ.ჩაგუნავა; გ. ცინცაძე. შ. ცინცაძის სამეცნიერო მოღვაწეობა ნ.ზელინსკისა და დ.პრიაშნიკოვის ლაბორატორიებში.. საქართველოს ქიმიური ჟურნალი. 2007წ. ტ.7; #4. გვ: 447-450.

მ. აბუთიძე. შ.ამირანაშვილის სახ.საქართველოს ხელოვნების მუზეუმში დაცული დავითნის (ი.182) შემკვეთთა გამო. გიორგი ჩუბინაშვილის სახელობის ქართული ხელოვნების ისტორიის ინსტიტუტი,საქართველოს სიძველენი. 2006წ. 9, 129-135.

მ. ცინცაძე, ნ.მგელაძე, ნ.ბოლქვაძე, გ.ცინცაძე.. შ.ცინცაძის სამეცნიერო მოღვაწეობა ნ.ზელინსკისა და დ. პრიანიშნიკოვის ლაბორატორიებში. საქართველოს ქიმიური ჟურნალი. 2007წ. ტ.7 #4,გვ.447-450.