სტატიები / საქართველოში გამოცემული

ფილტრი

ფაკულტეტი/ინსტიტუტი:

დეპარტამენტები ვერ მოიძებნა

შეიყვანეთ სახელი: და გვარი:

ან

პირადი ნომერი: ან ამოირჩიეთ გამოქვეყნების თარიღი:
მოცემულ კატეგორიაში წარმოდგენილია:  20 ჩანაწერი /  26124 ჩანაწერიდან.


ძებნის განულება

ნ. ბაღათურია. ვაშლისა და ტყემლის წვენების ამინომჟავების შემადგენლობა და მათზე სიმჟავის დამწევი საფუვრების გავლენა. სსმმ აკადემიის "მოამბე". 2004წ. №12, გვ. 124-125.

გ. ბერუაშვილი. ვაშლისა და ციტრუსების ზოგიერთი ჯიშის გორვის ხახუნის კოეფიციენტის დადგენა. სამეცნიერო-ტექნიკური ჟურნალი ტრანსპორტი და მანქანათმშენებლობა. ''მოაზროვნე''. 2006წ. . №1 76-79 გვ..

გ. კაიშაური. ვაშლისგან დამზადებული სასმელების შედარებითი ანალიზი. საქართველოს სახელმწიფო სასოფლო-სამეურნეო უნივერსიტეტისა და საქართველის სუბტროპიკული მეურნეობის სახელმწიფო უნივერსიტეტის სამეცნიერო შრომათა კრებული "აგრარული მეცნიერების პრობლემები". თბ.. 2007წ. +XXXV111, გვ.66 - 67.

. ვაშლისგან დამზადებული სასმელების შედარებითი ანალიზი . საქართველოს სახელმწიფო სასოფლო- სამეურნეო უნივერსიტეტისა და საქართველოს სუბტროპიკული მეურნეობის სახელმწიფო უნივერსიტეტის სამეცნიერო შრომათა კრებული “აგრარული მეცნიერების პრობლემები”, თბ.. 2007წ. ტ. XXXVIII. - გვ. 66 – 67..

თ. ბუაჩიძე, დ.სპარსიაშვილი, ე.კირთაძე. ვაშლმჟავას ბიოტრანსფორმაცია ღვინის შამპანიზაციის დროს. საქ.მეცნ.აკადემიის მაცნე, ბიოლოგიის სერია, ტ.26, №4-6, გვ.405-409, 2000 წ.. 2000წ. ტ.26, №4-6, გვ.405-409, 2000 წ..

მ. პაპაშვილი. ვახტანგ VI-ის ავსტრიასთან ურთიერთობის ისტორიიდან. ჟურნ.: "საისტორიო ვერტიკალები" (დამატება). 2009წ. №18,გვ.93-103.

ვ. დათაშვილი. ვახტანგ დათაშვილი, პარმენ ლემონჯავა. სტუ-გამომცემლობა, სოციალური ეკონომიკა xxi- საუკუნის აქტუალური პრობლემები. 0წ. 2015წლისN 1გვ,242.

მ. რაზმაძე. ვაჰაბიზმის წარმოშობის მიზეზები. საისტორიო ვერტიკალები. 2013წ. N27.

ლ. მეტრეველი, ქ. ნანობაშვილი. ვებ-გვერდზე განთავსებული სასწავლო მასალის მომზადების მეთოდური პრაქტიკული რეკომენდაციები. „ინტელექტი“. 2007წ. N1(25), გვ. 122-125.

ნ. თოფურია, ანა გავარდაშვილი. ვებ-სერვისის რეალიზაცია შავი ზღვის მდინარეთა ესტუარების მონიტორინგის სისტემისათვის. სტუ შრ.კრებ..: `მას~. 2016წ. #2(22).

რ. ლორთქიფანიძე. ვედრება. კონფერენცია „სახელმწიფო და მართლმადიდებლობა“, შრომების კრებული, გამომც. „ოპიზა“. 1997წ. გვ. 1-9.

ო. ტომარაძე, ი. ჩხეიძე, ლ. ტოკაძე. ვეივლეტ ტექნლოგიის ალგორითმების მაფილტრირებელი თვი სებები. სტუ–ს შრომები. . 2010წ. N2(476). .

ი. ჩხეიძე, ლალი ტოკაძე, ომარ ტომარაძე. ვეივლეტ ტექნოლოგიის ალგორითმების მაფილტრირებელი თვისებები. სტუ-ს შრომები, საგამომცემლო სახლი “ტექნიკური უნივერსიტეტი”. 2010წ. №2(476), ISSN 1512-0996, თბილისი, 2010, გვ. 97-100.

ი. ჩხეიძე, ლ. ტოკაძე. ვეივლეტ-ტექნოლოგიები 21-ე საუკუნის ელექტრონულ მედიცინაში. სტუ, საქართველოს ტექნიკური უნივერსიტეტის ქალთა ასოციაცია და საქართველოს პროფესიონალ ქალთა ასოციაცია, „ქალი და XXI საუკუნე“. 2011წ. ISBN 978–9941–14–951–1, გვ. 45-47.

გ. ელიავა, რ. სვანიშვილი, თ. ცინცაძე, გ. ელიავა, ლ. თოფურია. ველოერგოგრამის დინამიკა დოზირებული ფიზიკური დატვირთვისას. საქართველოს მეცნიერებათა ეროვნული აკადემიის მაცნე. ბიომედიცინის სერია, ტომი, 2014, 40, #5-6. 2014წ. 211-216.

ლ. თოფურია, რომანოზ სვანიშვილი. ველოერგოგრამის დინამიკა დოზირებული ფიზიკური დატვირთვისას. საქართველოს მეცნიერებათა ეროვნული აკადემიის მაცნე. ბიომედიცინის სერია, ტომი, 2014, 40, #5-6. 2014წ. 211-216.

ლ. თოფურია, რ. სვანიშვილი, თ. ცინცაძე. ველოერგოგრამის დინამიკა დოზირებული ფიზიკური დატვირთვისას. საქ. მეცნიერებათა ეროვნული აკადემიის მაცნე, ბიომედიცინის სერია. 2104წ. ტ.40, N5-6 გვ. 211-216.

ლ. ქაჯაია, ნ. ბაღათურია, მ.დემენიუკი. ველურად მზარდი ღვიის ნედლეულის საკვები დანამატების მიღების ტექნოლოგია. სტუ-ს შრომათა კრებული. 2016წ. №2.

ლ. ქაჯაია, ნ.ბაღათურია, ნ. ილურიძე. ველურად მზარდი ღვიის ნედლეულის ქიმიურ-ტექნოლოგიური მაჩვენებლები. სტუ-ს შრომათა კრებული. 2016წ. №1 .

მ. სანიკიძე, ე. მეძმარიაშვილი, ნ. წიგნაძე. ვენახის ავტონომიური სეტყვასაწინააღმდეგო ტრანსფორმირებადი სისტემა. საქართველოს ტექნიკური უნივერსიტეტი, საგამომცემლო სახლი "ტექნიკური უნივერსიტეტი", შრომები. 2016წ. #2(500), გვ. 102-109, თბილისი, ISSN 1512-0996.